Esko
ESPOON ESITTÄVÄN TAITEEN KOULU • ESBO KONSTUTÖVANDE SKOLA • ESPOO SCHOOL OF PERFORMING ARTS

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018 - 2019.

Eskon opetus on avointa kaikille. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Voit selailla ryhmiä rauhassa ja klikkailla lisätietoa ryhmistä. Ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla ryhmä aktiiviseksi ja sen jälkeen ´Ilmoittaudu kurssiin´
 

Teatteriryhmät lv 2018-2019

Sirkusryhmät lv 2018-2019

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 alkaa torstaina 23.5.2019 klo 10 näiden sivujen kautta.

Ilmoittautumisesta yleensä

Opetusryhmiin voi ilmoittautua netin kautta tai käymällä henkilökohtaisesti toimistollamme osoitteessa Pappilantie 2, Espoon keskus. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. 

Täydet ryhmät

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan

Saatuasi opiskelupaikan, se on sinun, kunnes lopetat opiskelun tai saat päättötodistuksen. Seuraavalle lukuvuodelle ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. 

Ilmoittautuminen syventäviin opintoihin

Sirkuslinjan syventäviin opintoihin otetaan ainoastaan jo aiemmin sirkusta tai esimerkiksi telinevoimistelua harrastaneita oppilaita. Sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä.  Kysy tarkempia tietoja toimistosta.