Esko
ESPOON ESITTÄVÄN TAITEEN KOULU • ESBO KONSTUTÖVANDE SKOLA • ESPOO SCHOOL OF PERFORMING ARTS

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018 - 2019.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019 alkaa tiistaina 29.5.2018 klo 10. Eskon opetus on avointa kaikille. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Voit selailla ryhmiä rauhassa ja klikkailla lisätietoa ryhmistä. Ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla ryhmä aktiiviseksi ja sen jälkeen ´Ilmoittaudu kurssiin´

Teatteriryhmät Ilmoittautuminen avautuu tiistaina 29.5.2018 klo 10. Ryhmät tulevat sivuille näkyviin viikolla 21.

Sirkusryhmät Ilmoittautuminen avautuu tiistaina 29.5.2018 klo 10. Ryhmät tulevat sivuille näkyviin viikolla 21.

 

Ilmoittautuminen yleensä

Opetusryhmiin voi ilmoittautua netin kautta tai käymällä henkilökohtaisesti toimistollamme osoitteessa Pappilantie 2, Espoon keskus. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. 

Täydet ryhmät

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan

Saatuasi opiskelupaikan, se on sinun, kunnes lopetat opiskelun tai saat päättötodistuksen. Seuraavalle lukuvuodelle ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. 

Ilmoittautuminen syventäviin opintoihin

Sirkuslinjan syventäviin opintoihin otetaan ainoastaan jo aiemmin sirkusta tai esimerkiksi telinevoimistelua harrastaneita oppilaita. Sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä.  ilmoKysy tarkempia tietoja toimistosta.